Westerveld toppers


Ben je tussen de 6 en 12 jaar en wil je graag sporten, maar mis je de aansluiting bij een sportvereniging, kom dan naar Westerveld Toppers!

In samenwerking met de beweegcoaches van de gemeente Westerveld en een aantal sportverenigingen uit onder meer Dwingeloo en Diever organiseren wij Westerveld Toppers.

Wat is Westerveld Toppers?

Wekelijks wordt er gedurende 60 minuten gesport, waarbij iedere maand een andere sport beoefend wordt onder begeleiding van de trainers van de desbetreffende vereniging en kinderfysiotherapeut Monique Uneken van Fysioplus of Daniëlle van Gijssel, beweegcoach van de gemeente Westerveld.

Juist door iedere maand een andere sport te beoefenen kun je ervaren en ontdekken hoe leuk sporten is. Mocht je zo enthousiast raken over een specifieke sport dan kun je uiteraard uitstromen naar deze vereniging, maar dat is niet beslist het doel van Westerveld Toppers.

Lekker met elkaar plezier beleven aan bewegen en oefenvormen staat voorop!

Welke sporten hebben we al gedaan?

Volleybal                     volleybalvereniging Wesseling DOK

Rugby                          rugbyclub DwingelooWesterveld Toppers

Fitness                         sportcentrum  Corpus Dieverbrug

Taekwondo                 Havelte

Hockey                        Kim  ten Klooster

Basketbal                    OMNI DOS Diever – Dwingeloo

Tennis                          tennisvereniging TV Westrup

Voetbal                        V.V. Dwingeloo

Beachvolleybal           Drenthe Beach Dwingeloo

Zwemmen                   zwembad de Paasbergen

Atletiek                        OMNI DOS Diever – Dwingeloo

Voor wie?

Voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar die aansluiting missen bij een sportvereniging, maar wel graag willen sporten.

Wanneer?

Iedere donderdag van 16:00 tot 17:00 uur in Sportcomplex de Hulsebosch in Dwingeloo. Onder deskundige begeleiding van trainers, beweegcoaches en kinderfysiotherapeut Monique Uneken.

Kosten:

Lidmaatschapskosten voor het schooljaar 2021-2022 bedragen 10 euro per maand. Indien er onvoldoende financiële middelen zijn kun je een beroep doen op het jeugdfonds sport en cultuur. Deze aanvraag kun je door de beweegcoach van de gemeente laten doen.

Wil je je aanmelden?

Stuur dan een mail aan de beweegcoach via [email protected] of via telefoonnummer 14 0521.

Voor vragen over Westerveld Toppers kun je contact opnemen met kinderfysiotherapeut Monique Uneken. Je kunt haar bereiken via mail: [email protected] of telefoon: 0521-593484

Call Now Button