Fysiotherapie Dwingeloo


Voorwaarts

Als professionals en als praktijk blijven we onszelf ontwikkelen. Zien we nieuwe veelbelovende methoden of producten, dan volgen we daarin studies. Daarnaast zijn we actief deelnemer van (landelijke) zorgnetwerken en delen evidence based resultaten met landelijke onderzoeken.

In balans

We zijn zeer omgevingssensitief: we signaleren tendensen en kijken hoe we daarin kunnen bijdragen aan, of ombuigen naar, een positieve lichamelijke gezondheid in onze dorpen. Daarbij vergeten we niet dat geestelijke en lichamelijke gezondheid nauw met elkaar samenhangen.

Betrokken

We luisteren en kijken zorgvuldig naar de persoon. Welke aanpak past bij hem of haar? Liever in kleine stapjes voorwaarts dan een ontmoedigend grote sprong in het diepe. Ook mengen we ons in het dorpsleven, zoals bij sportverenigingen en scholen voor preventie en voorlichting.

Fysioplus Dwingeloo    

Fysiotherapie Dwingeloo gekwalificeerde fysiotherapie dichtbij huis!

Bij Fysiotherapie Dwingeloo, locatie van Fysioplus Diever-Dwingeloo, staat alles wat wij aanbieden in het teken van een positieve gezondheid. Fysiotherapie is meer dan alleen behandeling, het is ook preventie en de bewustwording van een gezonde leefstijl. In onze dorpen woont een grote groep mensen die nog lang wil genieten van een gezond leven in hun geliefde omgeving. Er is dan ook een toenemende vraag naar beweegzorg en gezond ouder worden. Onze brede kennis van fysiotherapie, revalidatie, gezonde leefstijl en preventie bundelen we naar specifieke topzorg voor deze inwoners – met inachtneming van de geheel eigen uitdagingen van het wonen in een Drents dorp.

Gezond ouder worden voor wie dat ook echt zelf wil. Dat realiseren we met:

  • Een veilige, schone en deskundige omgeving die mensen inspireert om het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen
  • Een gevarieerd aanbod van leefstijl- en beweegzorg, preventie en behandeling voor elke inwoner ongeacht leeftijd en fysieke beperkingen
  • Samenwerkingen in een succesvol netwerk van gezondheidsspecialisten en gemeente
  • Denken in oplossingen en mogelijkheden

Fysiotherapie Dwingeloo, voor wie gekwalificeerde fysiotherapie zoekt dichtbij huis.

Fysiotherapie Dwingeloo
Call Now Button