Pilates


Je zou Pilates kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.

Pilates les

Een Pilates les bij Fysioplus Diever is een groepsles op de mat, waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsweerstand. De aandacht gaat vooral naar de spieren van je buik, rug, bekkenbodem, wervelkolom en je flankademhaling.

De bewegingen zijn vloeiend en soepel, met oefeningen die geconcentreerd en met een bewuste ademhaling worden uitgevoerd. Fysiotherapeut Roelien van Wester verzorgt de Pilates lessen en richt zich hierbij op de juiste lichaamshouding, een correcte uitvoering van de oefeningen en een goede focus. Bij Pilates heb je een goede concentratie nodig.

Maak nu een afspraak

Maak snel een afspraak, zodat we samen kunnen kijken of Pilates een oplossing biedt voor jouw problemen of wanneer je graag wilt werken aan een goede gezondheid voor lichaam en geest!

Call Now Button