Congres fysiotherapie voor de toekomst

Vrijdag 1 maart zijn we naar Leiden geweest voor een Congres over de Toekomst van de Fysiotherapie!
Geïnspireerd door verschillende sprekers zijn we weer afgereisd naar huis en zien de toekomst zonnig tegemoet.
Het Nederlandse zorglandschap is aan het veranderen. De dubbele vergrijzing waarbij meer mensen ouder worden, de technologische ontwikkelingen die in een hoog tempo doorgaan en patiënten die steeds beter geïnformeerd zijn. Het zijn enkele belangrijke oorzaken die fysiotherapeuten dwingt om wendbaar te zijn. Het zijn ook ontwikkelingen die kansen bieden en waar wij graag ons steentje aan willen bijdragen!
Denk aan preventie, gezonde leefstijl, Fitness & sportgroepen, revalidatie, E-Health (apps voor online oefeningen, video-consult).
Fysioplus is een Keurmerk praktijk. De Keurmerk praktijken zijn ondernemend en kwaliteitsgericht, innovatief en maximaal transparant in hun werkwijze. De praktijk voldoet aan alle eisen die aan een moderne fysiotherapiepraktijk gesteld mogen worden, de bedrijfsvoering is aantoonbaar op orde en de praktijk is in staat zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren.
De fysiotherapeuten werken multidisciplinair en hebben een breed netwerk. Tevens wordt er samengewerkt aan een verdere verbetering van doelmatigheid en kwaliteit van zorg.
Tevens maakt Fysioplus deel uit van FysioTopics. FysioTopics is een vereniging van fysiotherapiepraktijken die zich actief inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit en de betaalbaarheid van de zorg.