GLI

Wie wil er nu niet een fit en gezond leven? Het kan zijn dat je daarbij wat hulp kunt gebruiken, omdat je al van alles hebt geprobeerd zonder blijvend resultaat. Dan is de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) mogelijk de manier op blijvend gezondheidswinst te halen!

De afgelopen 4 jaar hebben we inmiddels meer dan 100 deelnemers op weg geholpen naar een gezonde(re) leefstijl. Het GLI traject duurt 2 jaar, waarbij je intensief wordt begeleid door een leefstijlcoach, fysiotherapeut en diëtiste. Het traject van 2 jaar lijkt lang, maar ervaring leert dat ze om vliegen en deelnemers geven bijna allemaal aan het zelfs jammer te vinden te moeten stoppen. Iedereen is (meer) gaan bewegen en beleeft hieraan ook plezier. Men is bewuster van eetpatronen, heeft meer grip op stress en ziet een duidelijke relatie tussen voldoende slaap-bioritme-spijsvertering.

We starten in september weer met een nieuwe groep. Je kunt meer informatie vinden op onze website; https://fysiotherapiediever.nl/gecombineerde-leefstijl-interventie-gli/

Een verwijzing van je huisarts of specialist is noodzakelijk. Bij de intake bespreken we of de GLI aansluit en geschikt is voor je. Soms is een andere ondersteuning beter of wenselijker.

Bij twijfel kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Fysioplus Diever-Dwingeloo, via mail: [email protected]