Corona update

Zoals je in de persconferentie van 3 november hebt kunnen horen zijn de regels omtrent groepstrainingen verder aangescherpt.  Het is niet toegestaan in een (grote) groep te trainen. Wel is het mogelijk om individueel te trainen of in meerder kleine groepjes van twee te trainen met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

Omdat wij in relatief kleine groepen werken lukt het prima om de training anders te organiseren en kunnen de Fitness- Bokslessen en overige sportgroepen gewoon doorgaan. De trainer zal de les wel iets anders gaan indelen. Zo zullen er geen gezamenlijke warming up of cooling down gedaan worden en zal de trainer er voor kunnen kiezen om de groep reeds bij binnenkomst te verdelen in kleine groepjes van 2 personen. Ook kan het zijn dat de trainer er voor kiest om de deelnemers afzonderlijk te laten trainen zonder gezamenlijk programma.

Wij vragen je met klem om onze regels voor wat betreft deelname aan de groepen op te volgen om optimale veiligheid te kunnen garanderen. Wij vragen je om thuis te blijven wanneer je ook maar de geringste verkoudheidssymptomen hebt. Verder vragen we met klem te wachten met het betreden van de oefenzaal totdat je trainer je komt ophalen als de ruimte bezet is. Een mond-neusmasker is verplicht ite dragen tot bij binnenkomst in de oefenzaal.