revalidatie

Patiënten met een indicatie voor een voorste kruisband-, een totale heup- of een totale kniereconstructie kunnen een intensief behandeltraject volgen bij Fysioplus Diever-Dwingeloo in nauwe samenwerking met de afdeling Orthopedie van het Isala Meppel-Zwolle.

Fysioplus, aangesloten bij OrthoXpert, verzorgt metingen bij patiënten, die de orthopeed veel informatie oplevert over je uitgangssituatie en over het behaalde resultaat enkele maanden na de ingreep. Om jouw behandelresultaat inzichtelijk te krijgen brengen wij graag jouw lichamelijke situatie, van vóór en ná de operatie, in kaart.

Nieuwste behandeltechnieken

Daarnaast kun je deelnemen aan OrthoXpert. Er wordt gewerkt volgens een uniek behandelprogramma waarin de nieuwste behandeltechnieken worden toegepast, welke nauw aansluiten met de behandelrichtlijnen vanuit de Orthopedie Isala. Deze behandeling op maat zal worden gebaseerd op de uitkomsten van jouw meting.

Trainen voor een operatie

Het idee van preoperatieve fitheid is dat een patiënt traint voor een operatie. Daarmee kan een soort buffer opgebouwd worden die ervoor zorgt dat de conditie minder diep dipt waardoor het fysieke herstel bespoedigt.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, via mail; [email protected], telefonisch; 0521-593484 of kom gerust langs op een van onze locaties.