Fysioplus Challenge

Fysioplus Lockdown Wandel-Challenge: loop dagelijks een ommetje

We weten allemaal hoe belangrijk, VOORAL NU, bewegen is! Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. Daarom dagen we je uit om samen met ons mee te doen aan onze

Fysioplus Challenge

FYSIOPLUS WANDEL CHALLENGE: OMMETJE!!

We nodigen je uit om deze uitdaging aan te gaan. Hierdoor kan je op een leuke manier ‘samen’ wandelen, zonder dat je op de dezelfde locatie bent. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken.

De Ommetje-app is ontwikkeld door hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder samen met de Hersenstichting. Hij vertelt je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje.

Door simpelweg een “Ommetje” te maken kan je punten scoren, wie aan het einde van de lockdown de meeste punten heeft is de winnaar en ontvangt een leuke prijs. Tijdens de Challenge kan je in de App continu de tussenstand volgen. Wij gaan vanuit Fysioplus graag met jullie de uitdaging aan.

 

Meedoen aan de Challenge

Hoe kan je meedoen? Volg onderstaande stappen:

Stap 1. Ga naar de appstore en download de app ´Ommetje lopen´ (GRATIS)

Stap 2. Maak een account aan.

Stap 3. Bij de vraag wil je meedoen in een Team? Klik dan op Ja.

Stap 4. Vul bij Team code deze code in:  MBD9R

Stap 5. Nu sta je in de lijst Fysioplus en kan je beginnen, succes!

BELANGRIJK: start wel de app voordat je gaat beginnen aan een wandeling.

Heel veel succes!

(Vraag eventueel iemand uit je omgeving om zonodig te helpen met het installeren of het gebruik van de app. Of bel naar de praktijk: 0521-593484)

Mag ik wel een ommetje maken gezien de coronamaatregelen? Ja, een wandeling maken mag. Bewaar minimaal 1.5 meter afstand en zoek geen drukke plekken op. Houd je altijd aan de richtlijnen van het RIVM.