Slaapfysiotherapie

De rol van de nacht en de slaapsituatie bij fysieke klachten kunnen zeer prominent zijn. Maar liefst een derde van de dag ligt u op uw eigen slaapsysteem in verschillende houdingen en maakt u tientallen bewegingen. Inzicht en aanpassing van uw slaapsituatie kan een wezenlijke rol spelen in het voorkomen, verhelpen of verzachten van uw klachten.

slaapfysiotherapie fout

slaapfysiotherapie goed

Uw specifieke slaapsituatie is normaal gesproken moeilijk in kaart te brengen. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren die normaal gesproken niet inzichtelijk zijn. Door de samenwerking met het platform SlaapFysio kunnen wij nu uw slaaphoudingen, uw slaapbewegingen en uw slaapklimaat eenvoudig in kaart brengen. Wij doen dit door middel van de SlaapID sensor. Een kleine sensor die u drie nachten lang op uw borst draagt en uw slaapidentiteit inzichtelijk maakt.

Vervolgens kunnen er foto’s gemaakt worden van uzelf op uw huidige slaapsysteem in de meest voorkomende, gemeten  slaaphoudingen. Tot slot wordt er een analyse gemaakt van uw huidige slaapsysteem. De uitkomsten hiervan geven ons het inzicht om te bepalen of de klachten (mede) voortkomen uit uw slaapsituatie. Om tot een juiste beoordeling te komen kan  gebruikt worden gemaakt van de kennis en ervaring van de ervaren adviseurs van Beddenspecialist.nl.

Aan de hand de complete analyse wordt bepaald welke behandelingen en oplossingen voor uw klachten mogelijk zijn.

Voor veel meer informatie kijk op www.slaapfysio.nl