GLA:D

Doe dan mee met het GLA:D oefenprogramma! Een wetenschappelijk bewezen effectief trainingsprogramma dat bestaat uit neuromusculaire oefeningen en voorlichting bij (beginnende) artrose van de heup en/of knie. Hiermee verminderen te symptomen en verbeterd de gewrichtsfunctie, zodat een gewrichtsprothese zo lang mogelijk uitgesteld kan worden. Drie op de vier deelnemers rapporteren een hogere kwaliteit van leven na afronding van het programma. Ze hebben minder pijn, een lager ziekteverzuim en gebruiken minder pijnstillers. Ervaring van een deelnemer: “Hoewel het in het begin even wennen was, waren de oefeningen goed te doen onder begeleiding van de fysiotherapeuten. Thuis oefenen ging ook gemakkelijk en na 6 weken waren de resultaten merkbaar. Aanrader!”

Het is noodzakelijk dat je een doorverwijzing van jouw huisarts of specialist hebt om deel te kunnen nemen aan het GLA:D-programma. Je hebt vanuit de basisverzekering recht op vergoeding van maximaal 12 fysiotherapie behandelingen voor heup- of knieartrose, waarbij de kosten worden verrekend met het eigen risico.

Voor meer informatie of aanmelden neem dan gerust contact op met Fysioplus, T: 0521-4593484 of [email protected]     We starten begin juni weer met een nieuwe groep, er zijn slechts nog een beperkt aantal plekken beschikbaar.